dec
12

Asztal dísz


image
by Admin
No comments yet

Egy asztali dísznek mindenki örül – ki ne szeretné lakását ízlésesen és kreatívan dekorálni? És ha már asztali díszt akarunk otthonunkba, vagy éppen ajándéknak szánjuk azt, miért elégednénk meg a kompromisszummal – miért ne éppen olyat választanánk, amilyet kigondoltunk?

Ha egyedi, hímzett asztali díszt vásárolunk, éppen azt kapjuk a pénzünkért, amit kívánunk. Kerülhet rá szinte bármi, ábra vagy kép, amely szívünknek kedves, idézet vagy más olyan szöveg, amelyet szívesen látnánk ezen az otthoni dekoráción.

Ajándékként tökéletes, hiszen teljesen személyre szabható, éppen olyan darabot adhatunk gyakorlatilag bármely alkalomra, amelyről biztosan tudjuk, hogy nagyon örül majd neki a kiszemelt. És persze biztosak lehetünk abban is, hogy mindig eszébe jutunk majd róla – hogy ez sok-sok év múlva is bizton megtörténhet, arra garanciát jelentenek a kiváló alapanyagok, és természetesen a keresztszemes hímzés nagy precizitással és gondossággal elvégzett munkája is. Nincs is olyan ember, legyen akár rokon, ismerős vagy éppen kedvesünk, aki ne örülne egy ilyen gyönyörű ajándéknak.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment