Már
08

Egy örök emlék ajándékba: mutatós, kézzel hímzett szalagok


by Gergely
No comments yet

Az egyedi ajándék felejthetetlen meglepetés.

Az egyedi ajándék felejthetetlen meglepetés.

Az egyedi ajándék legnagyobb előnye, hogy garantáltan nem jön szembe az üzletekben, ráadásul a megajándékozott bizonyosan nem kap ilyen ajándékot senki mástól. Az üzletekben számos vicces, kedves és hasznos ajándékot vásárolhatunk, azonban mielőtt ilyesmire ruháznánk be, mindig gondolkozzunk. Mindez olyasmi, amit bárki megvehet szeretteinknek, illetve ha valóban hasznos és szükséges tárgyakról van szó, akár ők is maguknak.

Egyedi ajándék, mi más?

Az ajándéknak nem arról kell szólnia, amit napjainkban a kereskedők el akarnak hitetni velünk. Az ajándéknak nem az ára adja a valódi értékét, hanem az, amit az ajándékozó és a megajándékozott számára jelent.
Egy egyedi ajándék azt az üzenetet hordozza, hogy gondolunk a másikra, figyelünk rá és olyan ajándékot szánunk neki, ami valóban jelképezi kettőnk kapcsolatát.

Ilyesmi lehet például egy minden szempontból egyedi, kézzel hímzett szalag, melyen bármilyen üzenetet feltüntethetünk, legyen az egy szép idézet, egy közös emlék, egy kép vagy motívum. Ezek a keresztszemes hímzéssel díszített szalagok azért is egyedinek tekinthetőek, mert mindegyikük kézi hímzéssel készül, így gyakorlatilag megismételhetetlenek.

Egy hímzett szalag ráadásul mindig jelképezi két ember kapcsolatát, közös emlékeket idéz fel, miközben mutatós és maradandó dekoráció, így ideális választás önmagában éppúgy, mint más ajándékok kiegészítésére. Ráadásul szinte bármilyen alkalomra tökéletes, hiszen számos különböző alapszínben kapható, a hímzés pedig minden esetben az ajándékozó igényeinek megfelelően alakítható, így az alkalomhoz illő üzenetet hordoz.


Címke: , , ,

Comments are closed.