feb
12

Egyedi ajándék: ajándékozzon szívből, ne pénztárcából!


image
by Gergely
No comments yet

Az egyedi ajándék személyes, szép és emlékezetes. Értéke nem az árában rejlik, hanem abban, hogy tökéletesen jelképezi két ember kapcsolatát. Gyermekkorunkban még tudjuk, hogy nem szükséges az összes zsebpénzünket és még többet rákölteni a szeretteinknek szánt ajándékra: ceruzát, vízfestéket, ragasztót, némi kreativitást és sok-sok szeretet használunk csupán, hogy meglepjük a számunkra fontos embereket.

Az egyedi ajándék két ember kapcsolatáról szól, az örömről és a szeretetről.

Aztán felnövünk, belecsöppenünk egy anyagias világba és fizetésünkből megvehetjük mások számára azt, amire vágynak – vagy aminek titkon mi magunk örülnénk. Ezzel szemben az egyedi ajándék két ember kapcsolatáról szól, az örömről és a szeretetről. Éppen ezért bármely alkalomra ideális választás lehet egy kézzel hímzett szalag, mely nem csak időtálló, de teljes mértékben egyedi is. Ezek az elegáns szalagok jól mutatnak bármely ajándék kiegészítőjeként is, de önmagukban is mutatósak és értékesek. A kézi hímzés és az egyedi üzenet, amit a megajándékozottnak átadunk, évek múlva is emlékeztet majd arra az eseményre, melynek szellemében kaptuk.

Legyen szó eljegyzési buliról, esküvőről, ballagásról, diplomaosztóról, lánybúcsúról vagy születésnapról, minden alkalomra tökéletes és garantáltan egyedi ajándék egy hímzett szalag, melyet az általunk kiválasztott üzenet vagy minta díszít. Egy ilyen ajándék azt üzeni a megajándékozottnak, hogy gondolunk rá, törődünk vele és ismerjük őt. Egy kézzel készített, hímzett szalag, teljesen egyedi ajándék, mely megismételhetetlen és egy életre szóló élmény emlékét őrzi.


Címke: , ,

Comments are closed.