Ballagási emlék

5.500 Ft

A ballagás egy mérföldkő a fiatalok életében. Tegye felejthetetlenné, azzal, hogy egyedi kézműves szalagra hímezteti a ballagó nevét és az évszámot. A virág elszárad, de a szalag örök emlék marad. Különleges, igényesen készült egyedi ajándék igényeseknek.

Termékleírás

Ballagási emlék szalag – kézzel hímzett

A ballagás igazán különleges alkalom minden fiatal életében, egy korszak lezárása, valami újnak a kezdete – egy esemény, ami azt jelzi, hogy sikerrel válaszolt az élet egyik első kihívására. Éppen ezért természetesen nagyszerű alkalmat nyújt az ünneplésre is. A család és a barátok öröme megerősíti a gyermeket abban, hogy jó úton halad, hogy a ballagás nem egy szomorú, hanem örömteli esemény, ami azt jelzi, már elért valamit.
Erre az alkalomra tehát gyakorlatilag elengedhetetlen egy ballagási emlék. Valami olyan, amit megőrizhet, s ha az évek során bármikor valamilyen kétsége támad, csak rá kell tekintenie, és máris fel tudja idézni magában, hogy nem hiába küzd és dolgozik.

Egyszerű, mégis tökéletes ballagási emlék lehet egy egyszerű szalag is, mely egy gyönyörű csokrot díszít. Egy szalag egyedi hímzéssel, rajta olyan szöveggel vagy ábrával, amit a fiatal igazán magáénak érezhet, ami egyszerre fejezi ki a gratulációt, az örömöt és a biztatást. Olyan emlék, amely egész életén át elkísérheti, hogy a legszebb emlékeket – az iskolát, annak elvégzését, az örömöt – felidézze.

A ballagási felirat és az évszám keresztszemes hímzéssel készült egy 8 cm széles vajszínű, szélein arany díszítésű, igazán ünnepi szalagra.
A 17 cm széles masnit fehér és piros selyemszalag fogja át.
A szalag hossza 55 cm.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ballagási emlék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.