Kosár megtekintése “Cseresznyék” a kosárba helyezve

Szalag születésnapra

6.200 Ft

Ötletes és egyben egyedi, személyes ajándék a kézzel hímzett szalag. A megajándékozott nevét, évszámot vagy üzenetet is hímeztethet a szalagra. Ezért egyedi.

Termékleírás

Születésnapra szalag – kézzel hímzett

Egyedi hímzésű szalagok természetesen nem csak magyar, hanem német nyelven is rendelhetőek, s ezek tökéletes ajándékok lehetnek külföldi barátainknak. A szalagon látható, tipografikusan gyönyörűen kivitelezett szöveg születésnapi köszöntés, de természetesen más alkalmakra is nagyszerű meglepetés lehet, hiszen akár minden darab egyedi mintával és szöveggel rendelhető meg.

A szalagon látható, keresztszemes hímzéssel készített motívumok, mint a virág vagy a nádasból felszálló vadkacsa nem csak nők, de férfiak számára is nagyszerű meglepetéssé teszik ezt az alkotást.

A hímzett szalag olyan ajándék, amely sokat elmond arról, aki adja, s hogy mit akar vele kifejezni – egyedi, személyre szóló, amelyhez emlékek, érzések kötődnek, amelyre tekintve hosszú évekkel később is emlékezetünkbe idézhetjük annak az arcát, a hozzá kötődő gazdag érzéseket és emlékeket.

A szalagok oldalát igazi ünnepélyes hangulatot árasztó arany hímzés díszíti, felül pedig stílusos fehér és zöld selyemszalagok fogják össze a masnit.

Az arany szélű bézs szalag megadja az ünnepi hangulatát a szalagnak. A 18 cm széles masni fehér és zöld selyemszalaggal van összekötve. A szalag hossza 46 cm.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szalag születésnapra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.