Születésnapi szalag

5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

6.200 Ft

A születésnap mindig fontos állomás az ember életében. Vannak kerek, nevezetes évszámok, 18, 30, 60, 80, 90, 100. Tegye még emlékezetesebbé, felejthetetlenné ezeket az alkalmakat kézzel  hímzett egyedi ajándékainkkal. A szalagra tetszőleges szöveget tudunk hímezni. Igényesen elkészített kézműves termék.

Termékleírás

Születésnapi szalag – kézzel hímzett

Születésnapra az egyik legtökéletesebb ajándék a virág – hiszen semmi sem fejezi ki olyan jól a másik iránti szeretetünket, mint valami, ami egyben élő és gyönyörű. Ehhez pedig tökéletesen illik ez az egyedi hímzésű szalag, amely nem csak egyszeri, de életre szóló emlék, amelyet jó szívvel őriz majd meg az, akik kapja.

A szalag díszítése – mi is lehetne más – egy gyönyörű virág, de lehetőség van arra is, hogy személyre szóló, teljesen egyedi minta kerüljön rá. A másik oldalon az évszám látható, amely magától értetődően szintén kívánság szerint megadható,

A születésnap különleges alkalom, s ezzel tökéletes ürügy arra, hogy olyan ajándékkal lepjük meg a számunkra fontos embereket, amelyet jó szívvel megőriznek majd, s évek múltával is, amikor a kezükbe akad, eszükbe jut majd a kedvesség. Egy ilyen szalag nem csak egy alkalomra, de valóban életre szóló emlék, amellyel a kedvében járhatunk bárkinek, aki kedveli az évszakot, a virágokat, vagy csak éppen úgy érezzük, jól esne neki egy ilyen szeretetteljes gesztus.

A szalagot a szélén futó arany szálak, a masnit összefogó zöld és arany színű szalagok teszik igazán ünnepélyessé.
A masni szélessége 18 cm, hossza 50 cm.

1 értékelés a „Születésnapi szalag” termékről

  1. Tóth Béla
    5 / 5

    :

    Igényes, szép munka.
    Máskor is itt rendelek!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.