Tavasz szalag

5.700 Ft

Termékleírás

Tavasz szalag – kézzel hímzett

A tavasz az év egyik leggyönyörűbb időszaka, az újjáéledés, a tél elűzésének ünnepe, mikor a természet kivirágzik – s kivirágzik a szerelem is.

Ez a szalag mindezt és még többet hivatott jelképezni. Tökéletes ajándék lehet olyan virágszálakkal együtt, amelyek tavasszal bújnak elő, hogy élvezhessük szépségüket, és remek ajándék lehet mindazoknak, akik egy tavaszi élményt akarnak megosztani ismerőseikkel, szeretteikkel vagy éppen szerelmükkel. Olyan élményeket, amelyeket nagyon sokáig őriznek majd együtt, és ez a kedves kis alkotás mindig felidézi majd őket, mementóként szolgál. Természetesen olyanok számára ideális, akik nem mást akarnak vele, mint az évszak szeretetét megosztani valakivel, aki hasonlóan érez.

A szalagon gyönyörű TAVASZ felirat látható, s emellett egy igazán az évszakhoz illő, azt nagyszerűen megjelenítő virágcsokor. Mindez kereszthímzéses technikával készült, egyedi módon, s ez egyben lehetőséget ad arra is, hogy egyedi kívánságok esetén teljesen személyre szóló szövegekkel vagy mintákkal lássuk el.

Fehér alapú, szélein kék díszítéssel ellátott szalagra az egyik legszebb évszakunk a TAVASZ került hímzésre  egy csokor virág kíséretében. A masni 19 cm széles, 50 cm hosszú. A kínálatban a NYÁR, ŐSZ és TÉL is megtalálható.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Tavasz szalag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.