Tél szalag

5.700 Ft

Szeretné a dekorációt egy kicsit feldobni? Szeretne kitűnni a tömegből vendégei előtt? Rendeljen Ön is egyedi, kézzel hímzett szalagokat, amelyeket a falra, vagy bejárati ajtóra akasztva, az évszaknak megfelelő stílusú szobadísszel ékesítheti lakását. Ajándéknak is tökéletes, hiszen egyedi. Nincs két egyforma. Minden darab nagy gondossággal kézzel készül.

Termékleírás

Tél szalag – kézzel hímzett

A tél éppen olyan gyönyörű évszak, akár a nyár – sokan jobban is szeretik, hiszen annyi gyönyörűséget tartogat. Havas tájak, a lehelet a levegőben, a séták a hidegben – mindezt jelképezi ez az egyszerű kivitelezésű, mégis gyönyörű szalag.

Rajta nem más látható, mint elsősorban a TÉL szó, gyönyörű betűkkel egyedien hímezve, s magától értetődően nem maradhat ki a hópehely sem. A keresztmetszetes hímzés segítségével elkészült minta a hópelyhekkel, jégvirágokkal azonnal a telet juttatja eszünkbe, s annak minden szépségét feleleveníti. Nem is társulhat más hozzá, mint világoskék szalagok, amelyek a havat és a jeget hivatottak feleleveníteni.

A télhez is rengeteg gyönyörű élmény kapcsolódhat, legyen az egy korcsolyázás vagy egy kirándulás, egy séta a hóval borított városban vagy éppen egy hógolyózás. Ha olyan ajándékkal akarunk meglepni valakit, ami biztosan eszébe juttatja majd az ilyen emlékeket, nem is választhatunk jobbat ennél.

Elsősorban téli virágokhoz ideális, amelyek csak még jobban kifejezik szeretetünket a másik iránt, s akár évek elmúltával is eszükbe juttat minket s a közös emlékeket.

Az ezüstszínű szálakkal hímzett szalag a hópelyhes, csillogó jégvirágos telet eleveníti fel. A masnit átfogó közép és világoskék áttetsző szalagok ezt még jobban kihangsúlyozzák. A felirat és a hópelyhek keresztszemes hímzéssel készültek 8 cm széles fehér szalagra.
A kínálatban megtalálható a TAVASZ, NYÁR és ŐSZ is,így minden évszakban a megfelelő szalaggal díszíthetjük otthonunkat.
A szalag hossza 50 cm, a masni szélessége 22 cm.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Tél szalag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.