Nyár szalag

5.700 Ft

Termékleírás

Nyár szalag – kézzel hímzett

Ez a gyönyörű, egyedi hímzéssel ellátott szalag nem mást fejez ki, mint a legszebb évszak iránti szeretetet, azt az örömöt és felhőtlen vidámságot, amit csak a nyár képes okozni.

Tökéletes ajándék lehet számos alkalomra bárkinek, aki egy kicsit is értékeli az egyedi, hímzett kézműves alkotásokat. Adható emlékbe, egy nagy élményt jelentő táborozás, egy jól sikerült nyaralás vagy akár egy nyáron bimbózni kezdő szerelem mementójaként.
Olyan gyönyörű emlék ez, amelyet tulajdonosa nemcsak nagy örömmel fogad majd, de meg is őrzi azt hosszú éveken keresztül, hogy mindig eszébe jusson róla az a bizonyos nyár, azok a szívet melengető emlékek, amelyekhez ez a szalag fűződik.

A szalagon látható gyönyörű, fehér virágszál egyedi, keresztszemes hímzéssel készült munka, olyan alkotás, amely igazán szívhez szóló azok számára, akik tudják, milyen történeteket mesél el – azok számára pedig, akik egy szalagot látnak, még mindig egy gyönyörű egyedi hímzett, vidám hangulatú szalag lesz, amely a lakás díszének is tökéletes lehet.

A szalagra a NYÁR évszak került keresztszemes hímzéssel, vidám nyári hangulatot idéző színekben egy fehér virágszál kíséretében. A 7,5 cm széles szalagot sárga és fehér selyemszalag díszíti. A szalag hossza 50 cm.
A kínálatban megtalálható a TAVASZ, ŐSZ és TÉL is. Így akár az adott évszaknak megfelelő szalaggal díszítheti lakását.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Nyár szalag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.