Ősz szalag

5.700 Ft

Kézműves hímzett szalag. Keresztszemes hímzéssel készült, kiváló egyedi ajándék. Az ősz szalag egy dekorációs szalag. Falra, ajtóra akasztva kellemes hangulatot kölcsönöz a helységnek. Szettben is rendelhető a többi évszakkal együtt.

Termékleírás

Ősz szalag – kézzel hímzett

Az ősz sokak számára a legszebb évszak, a legváltozatosabb, színek kavalkádjával beköszöntő, amely még nem rémiszt a tél sötétjével és hidegével. Nem mást fejez ki ez a szalag, mint azt, hogy az ősz remek időszak, amely során nagyszerű dolgok is történhetnek.

Leginkább természetesen ajándéknak ideális – ajándéknak olyanok számára, akikkel közös emlékeken osztozunk, vagy egyszerűen csak az őszi hónapok szeretetén. Emlékek kapcsolódhatnak hozzá, amelyek minden alkalommal felidéződnek, ha csak rápillantunk.

A gyönyörű vajszínű szalag szélei aranyozottak, rajta természetesen az ŐSZ felirat található, és mintaként mi más is, mint egy madárijesztő, az évszak egyik legkifejezőbb jelképe. A minta és a felirat teljesen egyedi, keresztszemes hímzéssel készültek, így a szalag önmagában is egyszeri, megismételhetetlen alkotás. A kép az életteli sárga és zöld színekben pompázó két kisebb szalaggal válik teljessé. Olyan ajándék, amely szinte bármely, az őszhöz kapcsolódó alkalomra tökéletes lehet, hiszen tökéletesen képes kifejezni mindazt, amit adója mondani akar vele.

A vajszínű, szélein aranyszállal díszített szalagon az ŐSZ évszak van keresztszemes hímzéssel felírva. A masni másik ágát egy vidám szalma madárijesztő díszíti. A masnit egy széles sárga és egy vékony zöld szalag fogja össze.
A kínálatban megtalálható a TAVASZ, NYÁR és TÉL is, így évszakainknak megfelelően díszíthetjük otthonunkat a szalagokkal.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ősz szalag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.