Virágos szalag

5.500 Ft

Mindenki szereti a virágokat. A vágott virág hamar elszárad, de ha a csokrot egy stílusos virágmintás kézműves egyedi igények szerint hímzett szalaggal köti át, az ajándéka valóban egyedi lesz és örök emlékké válik. A szalagra rá tudjuk hímezni a megajándékozott nevét, évszámot, alkalmat, így  az ajándék nem csak egyedivé válik, hanem egy különleges személyes ajándékká alakul.

Termékleírás

Virágos szalag

Egyszerűségében gyönyörű ez az egyedi hímzéssel készült virágos szalag, amely kiváló ajándékként szolgálhat mindenféle alkalomra. Magában nem mást fejez ki, mint a virágok szeretetét – ha azonban ajándékként adjuk, ennél sokkal többet is.

Éppen egyszerűsége miatt lehet bármikor remek meglepetés, hiszen adható születésnapra, névnapra, ballagásra vagy akár csak egyszerűen azért, mert tudatni akarjuk valakivel, hogy gondolunk rá, hogy szeretjük.

A szalagot két szépséges csokor díszíti, amelyek keresztszemes hímzéssel kerültek fel rá, s felül a masnit egy szintén kézzel hímzett, egyetlen virágocskát ábrázoló gyűrű fogja össze.

Ha olyan ajándékot akarunk, amelyet szerettünk, barátunk vagy éppen szerelmünk nem csak értékelni fog, de egészen biztosan hosszú időn keresztül megtart majd és szeretettel gondol ránk, ahányszor meglátja, ez a virágos szalag ideális választás lehet.

A masni szélessége 20 cm, hossza 36 cm.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Virágos szalag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.