dec
09

Eljegyzés


image
by Admin
No comments yet

Az eljegyzésnél boldogabb pillanatot egy pár életében nehéz elképzelni – talán csak maga az esküvő, és persze az utód születése múlhatja felül. Az eljegyzés egy nagyon különleges alkalom, amely különleges ajándékot is kíván meg.

Ha meg akarjuk kérni párunk kezét, egy virágnak az alkalmon magától értetődően helye van, de különleges törődést fejezhet ki, ha egy kereszthímzéses, kézi készítésű szalaggal díszítjük azt. A szalagra kerülhet bármi – kedvesünk neve, találkozásunk dátuma, egy szívhez szóló üzenet vagy éppen egy olyan kép, amelyről tudjuk, hogy közel áll választottunk szívéhez.

Olyan emlék ez, amely sohasem hervad el és sohasem válik majd meg tőle az, akik kapja. Megőrzi, és akárhányszor rápillant majd az eljövendő évek során, a hímzés azt juttatja majd eszébe, milyen tökéletes, gyönyörű pillanat is volt az eljegyzésé.

A jegyespárt ünneplő rokonok és ismerősök számára természetesen szintén kitűnő ötlet lehet egy ilyen szalag odaajándékozása, hiszen kifejezi mindazt a szeretetet és örömöt, amit egy eljegyzés kiváltani képes a jegyesekhez legközelebb állók szívében.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment