dec
09

Esküvő


image
by Admin
No comments yet

Egy esküvő igen nagy alkalom, amely nem kevés okot ad az örömre, s természetesen nem csak azok számára, akik összekötik az életüket, de a barátok és ismerősök számára is. Az ifjú pár ilyenkor persze elsősorban egymással foglalkozik – később azonban örömmel tekintenek majd minden olyan emlékre, amely felidézi életüknek ezt az örömteli pillanatát.

Egy esküvő virágok nélkül elképzelhetetlen, a virágokhoz pedig nagyszerűen illik egy kézi készítésű, személyre szóló szalag, amely azért is tökéletes, mert nem egyszeri ajándék, hanem olyasmi, amelyet szeretettel és hálával őriznek majd meg a házasok.

A szalagra, lévén egyedi, kereszthímzéses alkotás, kerülhet bármi, amire csak gondolni tudunk – akármilyen kialakítású szöveg, így köszöntések, jókívánságok vagy éppen nevek, s szinte bármilyen ábra, kép, amely kapcsolódik ehhez a remek alkalomhoz. A hímzett szalag nem csak az ajándékozót, de életük legboldogabb pillanatát is egészen biztosan mindig eszébe juttatja majd a házasoknak, ezért lehet nagyszerű kiegészítője egy ilyen alkalomra szánt csokornak.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment