dec
12

Fal dísz, fali kép


image
by Admin
No comments yet

Egy fali dísz mindig nagyszerű ajándék lehet, hiszen nem csak azt jelzi, hogy gondolunk a másikra, de egyben szép és hasznos is. Ha pedig fali díszt akarunk ajándékozni, mindenképpen kézműves terméket érdemes választani, hiszen ez fejezi ki a legjobban azt, amit egy ilyen meglepetéssel közölni akarunk.

Egy egyedi hímzésű fali díszen az szerepelhet, amit csak akarunk, így tökéletesen személyes ajándék lehet. Ha tudjuk, hogy minek örülne az, akinek szánjuk a díszt, ráhímezhetünk bármilyen ábrát, amely vidámságot kelt, idézetet, melyről tudjuk hogy szereti, vagy éppen egy házi áldást, amelynek minden otthonban helye van.

Az egyedi hímzett fali díszek keresztszemes módszerrel, a lehető legnagyobb gonddal és odafigyeléssel készülnek, csakis minőségi anyagokból, így sok éven keresztül szolgálhatnak majd dekorációként.

Egy biztos – ha a megajándékozott erre a díszre pillant, nem csak jó érzés tölti majd el, de minden alkalommal eszébe fog jutni az is, akitől kapta, s a szeretet, mellyel azt odaajándékozták.


Címke:

Comments are closed.