dec
12

Húsvét


image
by Admin
No comments yet

A húsvét egy igen fontos vallási ünnep, amely nagy jelentőséggel bír, s egyben nagyszerű alkalmat kínál arra, hogy megajándékozzuk valamilyen szeretetteljes aprósággal mindazokat, akik szívünkben különleges helyet foglalnak el.

Erre a célra nagyszerű lehet valamilyen kézműves alkotás, amely nem csak egyszeri ajándékként funkcionál, de a lakás díszévé is lehet. Az egyedi készítésű, hímzett ajándékok nagy előnye, hogy bármi kerülhet rájuk, amit csak alkalomhoz illőnek érzünk. Lehet ez a húsvét ünnepéhez kapcsolódó kép vagy ábra, a hímes tojástól a nyuszin keresztül a vallási jelképekig, de lehet olyasmi is, amiről tudjuk, hogy mindig mi jutunk majd az ajándékozott eszébe.

A lakásdíszre így kerülhet például egy olyan állat vagy éppen jelenet, amely különösen közel áll ahhoz, aki kapja, szöveg vagy éppen idézet, amelyről tudjuk, hogy tetszeni fog majd neki. Így nem csak mi jutunk majd eszébe az évek során akárhányszor csak a keze ügyébe kerül ez az ajándék, de szívesen díszíti majd vele lakását is.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment