• Fizetési módok az egyediajandek.hu webáruhzázban

  Előre utalás a FaXuniL Kft bankszámlájára

  Az alábbi bankszámlánk valamelyikére kérjük utalják át az összeget. A közleményben kérjük hivatkozzon a rendelésszámra.

  CIB Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. Vecsés
  BIC (SWIFT) kód: CIB HHUHB
  HUF számla: 10701276-48698607-51100005
  OTP Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió Budapest
  BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB
  HUF számla: 11718000-29900851-00000000
  IBAN: HU03 1171 8000 2990 0851 0000 0000

   

  PayPal fizetés – bankkártyás fizetés

  A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi rendszer, a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. A cég online bankkártya-elfogadási szolgáltatást is nyújt, vagyis lehetővé teszi azt, hogy a felhasználók PayPal-számla nélkül, Visa vagy Mastercard bankkártyával is tudjanak on-line fizetni.

  Amennyiben rendelkezik PayPal fiókkal, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya-adatait minden egyes vásárláskor megadja.
  Ha nincs PayPal fiókja, bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet az oldalon keresztül, és ez semmilyen plusz költséget nem jelent Önnek.

  Ha a megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átirányítja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Itt két lehetőség között választhat. Ha van PayPal fiókja, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon. Ha nincs, akkor a jobb oldalon megjelenő űrlapot töltse ki.

  A következő adatokat kell megadni:
  Card Number: ez a bankkártya száma
  Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, a bankkártyán feltüntetve.
  CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
  Home Telephone: otthoni telefont jelent, de azt a számot célszerű megadni, amelyen a bankja eléri Önt. (Ne felejtse el megadni az országkódot és a körzetszámot, de csak számjegyeket használjon!)
  E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.
  A címadatokat érdemes itt még egyszer ellenőrizni. A “Billing Address Line2” mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.

  Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a “Review Order and Continue” gombot. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést.
  Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását.

  Amennyiben mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet ha a Cancel and return to FaXuniL Kft. (azaz Mégsem, és visszatérés a FaXuniL Kft. honlapjára) linkre kattint.
  Ha ezt teszi, akkor úgy folytatódik a megrendelési folyamat, hogy jelzi a PayPal fizetés sikertelenségét, és felajánlja, hogy újból próbálkozhat.
  Itt újra választhat a PayPal fizetés vagy az előreutalás között.