dec
12

Karácsony


image
by Admin
No comments yet

Karácsony az ajándékozás ünnepe, az évnek az az időszaka, amikor kimutathatjuk a másik felé, mennyi szeretetet is érzünk iránta. Ebből a célból pedig remek lehet egy ilyen kézi készítésű, teljesen egyedi alkotás, amely bármilyen díszítéssel ellátható, hogy a lehető legszemélyesebb ajándék váljon belőle.

Adható nem csak egyes szeretteinknek, de akár az egész családnak vagy ismerősöknek is, hiszen nem csak ajándékként – például egy szalag egy virágcsokor ékeként – tökéletes, de akár a lakás díszítőelemeként is.

A terítőre vagy bútordíszre olyan mintát hímzünk, amilyet csak a megrendelő kíván. Kerülhet rá kifejezetten karácsonyi témájú díszítés, például fenyők, díszek, télapó vagy rénszarvas, de akár egyedi szöveg is. A szépséges tipográfiával meghímzett szöveg lehet bármi, jókívánság, név vagy éppen személyre szóló üzenet – egy dolog biztos, hogy akit egy ilyennel ajándékozunk meg, az biztos lehet abban, hogy nagyon sokat számít nekünk, s bármikor tekintsen is erre a kézműves díszre, ez mindannyiszor eszébe is jut majd.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment