dec
09

Keresztelő


image
by Admin
No comments yet

A keresztelő nem csak a szülők, de a gyermek számára is különleges alkalom – bár ezt a megkeresztelt csak sok év múltán tudja majd meg. Ezért aztán illik olyasvalamivel kedveskedni, aminek a gyermek édesapja és édesanyja is örül majd, de sok-sok év elteltével még a gyermek is tudni fogja, hogy már ilyen korán is milyen sokat jelentett.

Nem kell ahhoz drága ajándékot venni vagy éppen sokáig törni a fejünket, hogy rátaláljunk arra, ami a legjobban illene az alkalomhoz. Egy virág ilyenkor is tökéletes választás, egy szépséges, jól összeválogatott csokor – és bár a növények idővel elenyésznek, ha hozzá egy egyedi, kézzel hímzett szalagot is társítunk, máris készen van a tökéletes meglepetés.

Az oldalon megrendelhető szalagok mind teljesen egyedi darabok, amelyek makulátlan alapanyagokból, nagy gonddal készülnek el, s az kerül rájuk, amit csak a megrendelő szeretne. Lehet ez egy kedves ábra, vagy kézenfekvő módon a megkeresztelt gyermek neve – s mindenképpen olyan emlék marad, amely még akár évtizedek múltán is megfelelően kifejezi majd szeretetünket és bizonyítékául szolgál törődésünknek.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment