jan
29

Kézműves egyedi ajándék bármilyen alkalomra


image
by Gergely
No comments yet

Nemcsak a szülők örülnek annak, ha kisebb gyermekük lepi meg őket egy kézzel készített meglepetéssel.

A kézműves ajándékokat mindenki kedveli,

hiszen így biztos lehet benne, hogy az adott tárgy nem fog szembejönni vele az utcán, illetve, mivel az elkészítésébe fektetett munka, idő és energia sokkal inkább tetten érhető, jobban érzi, hogy valóban örömet akartak szerezni neki.

Ballagásra vagy diplomaosztóra is különleges ajándék egy hímzett szalag

Számtalan kézműves egyedi ajándék közül válogathatunk, bármilyen alkalomra.

  • keresztelőre
  • ballagásra
  • diplomaosztóra

lehet az ajándék egy szép virágcsokor, egy kézzel hímzett szalaggal díszítve, amelyre ráírathatunk egy jókívánságot vagy egy témába illő idézetet. Esküvőre akár egy hímzett asztaldíszt is készíttethetünk.
Hímzett szalag ötletes és különleges ajándék

  • születésnapra
  • névnapra
  • karácsonyra

vagy bármilyen más családi ünnepre is adhatunk kézzel készített meglepetést.
A hímzett szalagokat megszemélyesíthetjük, egyedi üzenetet hímeztethetünk rá.

 

Kézzel hímzett képek

Egy kézzel hímzett kép egyedi lakásdekoráció és személyes ajándék is egyben, hiszen a megajándékozott biztosan nem látja majd viszont a képét másnak a falán, illetve választhatunk olyan témát hozzá, amely kifejezetten az illetőre jellemző. Így nemcsak a bútorok, a lakás színvilága vagy a kiegészítők stílusa utal majd barátunk vagy rokonunk jellemére, hanem a dekorációk is.

Dizájn üvegékszerek

Egy szép ékszer a legegyszerűbb ruhát is feldobja, így nem csoda, hogy a legtöbb hölgynek egy tele dobozkányi van belőle. Ékszerből azonban sosem lehet elég, így ez egy remek ajándékötlet szinte bárkinek, bármilyen alkalomra, kortól vagy rokoni kapcsolattól függetlenül. A kézzel készített üvegékszer sokkal különlegesebb, mint egy boltban vásárolt, hiszen egyedi, és kifejezetten a megajándékozottra jellemző mintával vagy formával bír. Ha szeretné meglepni párját, édesanyját, barátnőjét vagy munkatársnőjét egy szép ékszerrel, de nem tudja eldönteni, pontosan minek örülne az illető, írja le, milyennek ismeri, mit szeret; és szívesen segítek mintát választani a gyűrűhöz vagy a medálhoz.


Címke: , , ,

Comments are closed.