dec
12

Masni


image
by Admin
No comments yet

A kis dolgokat is tudni kell értékelni, szól a bölcsesség, s igazabbat nem is szólhatna. Aki nekiállt már akár egyszer is kidekorálni otthonát, tudhatja, milyen nagyszerű hatást lehet elérni néhány jól elhelyezett aprósággal, s aki szeret ajándékozni, tapasztalhatta, hogy a kis figyelmességeknek az emberek gyakran jobban örülnek, mint bármilyen drága, de mögöttes tartalom nélkül ajándéknak.

Egy kézzel készített, keresztszemes hímzéssel feldíszített masni, amelyet például üvegekre köthetünk, nem csak dekorációként szolgálhat nagyszerűen, de az ajándékokat is remekül képes feldobni.

Pláne, hogy a masnira bármi kerülhet, amit csak akarunk, hiszen egyedi, hímzett darab, amelynek megjelenését megrendelője alakíthatja ki saját szájíze szerint. Kerülhet rá kedves kis kép, valamilyen jelenetet megjelenítő ábra, esetleg egy szívünkhöz közel álló idézet vagy szöveg. Legyen bár kis dolog, mégis, akinek egy ilyet ajándékozunk, biztosan tudni fogja, hogy mennyi szeretettel gondolunk rá, és hogy különleges helye van a szívünkben.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment