• Miért legyen egyedi az ajándék?

  személyes ajándék

  személyes ajándék

   

  Tökéletes ajándék

  egyedi és személyes

  Akármilyen ünnep is közeleg, egyik szerettünk születésnapja, a párunk névnapja, karácsony vagy az unokaöcsénk ballagása, mindig nagy bajban vagyunk, hiszen felmerül a kérdés: mit adjunk neki ajándékba? Persze a boltokban manapság óriási a választék szinte mindenből, de ha csak úgy munka után beugrunk venni valamit a plázába, fennáll a veszélye, hogy végül valami sablonos ajándék landol a kosarunkban.

  Egy elcsépelt, az illető számára semmit sem jelentő, és nem is igazán használható ajándék legfeljebb annyit üzen a megajándékozottnak: „Nézd, mennyit költöttem rád!” vagy még ennyit sem…
  Egy igazi ajándék nem ezt mondja, hanem, hogy: „Látod, mennyit jelentesz nekem, odafigyelek rád, így pontosan tudtam, hogy ezt szeretnéd”.

   

  Felejthetetlen meglepetések

  Ilyen a tökéletes ajándék, egyszerre egyedi, személyes, különleges és felejthetetlen. Valami, ami biztos nem a szekrény mélyén vagy a kamrában végzi, hanem amit az illető később előszeretettel mutogat a barátainak, és használja, amikor csak teheti. Egy ilyen ajándékban benne van az is, aki adja és az is, aki kapja. Így lesz igazán személyes és megismételhetetlen. Az csak hab a tortán, ha nem tömegcikk, hanem kézzel készített; hiszen így senki másnak nem lesz ugyanilyenje, csak neki.

   

  Kézzel készített ajándékok bármilyen ünnepre

  Évek óta készítek kézzel egyedi ajándéktárgyakat születésnapra, ballagásra, karácsonyra. Bármilyen elképzelést szívesen megvalósítok. Lepje meg családtagját, párját vagy barátját egy igazi, felejthetetlen ajándékkal! Vegye fel velem a kapcsolatot most az ajánlatkérő űrlapon, és írja le, mik az elképzelései!

  [subpage_peek]