• Az egyedi ajándék miért különleges?

  különleges ajándék

  különleges ajándék

  Különleges ajándék

  Minden fantázia, nem pedig pénztárca kérdése

  Mi kell a tökéletes ajándékhoz? A legtöbben azt válaszolnák erre a kérdésre, hogy pénz, így le is mondanak arról, hogy valaha is ilyet adjanak bárkinek, mert nem engedhetik meg, hogy félhavi fizetésüket ott hagyják a bevásárlóközpontban. Pedig valójában sokkal inkább időre, odafigyelésre és ötletességre van szükség egy igazi meglepetéshez.

  Készíttessünk egyedi ajándékot!

  Egy egyedi, különleges, személyes és felejthetetlen ajándék sokkal nagyobb örömet okoz, mint egy drága. Hogy miért? Mert bár pénzünk sem feltétlenül van sok, időnk még kevésbé. Ha az ajándékozott azt látja, hogy olyasmiből szántunk rá, amiből még a pénznél is kevesebb van, azaz az időnkből, biztosan el lesz kápráztatva. Ha a meglepetést kibontva meglátja, mennyi fantázia, gondosság és odafigyelés van abban, amit kapott, azonnal tisztában lesz vele, mit jelent a számunkra.

  Okozzon valódi örömet a megajándékozás!

  Egy szinte véletlenszerűen kiválasztott tárgyat leemelni a polcról és a pénztárhoz vinni nem nagy dolog. Napokat gondolkozni azon, minek örülne a másik, kitalálni valami egészen egyedit és különlegeset, majd elkészíttetni neki már sokkal inkább – és biztos lehet benne, hogy ezt a megajándékozott is érezni fogja.

  Merítsen ötletet kész munkáimból

  Egy kis fantáziával a legegyszerűbb ajándék is különlegessé tehető. Ha egyébként is kreatív embernek tartja magát, nem lesz nehéz dolga; ha pedig már megvan az ötlet, rám bízhatja a megvalósítását.

  A határidőt pontosan betartva, a kívánt paraméterek szerint elkészítem a megrendelt tárgyat. Ha viszont nem jut eszébe semmi, szívesen segítek. Weboldalamon talál kész, teljesen egyedi, különleges, kézzel készített tárgyakat is. Rendelhet ezek közül is, de akár ötletet is adhatnak önnek.