• Az egyedi ajándék milyen alkalmakra jó?

  Bármilyen alkalomra

  egyedi ajándék, személyes ajándék

  személyes ajándék, különleges alkalmakra

  Az általunk kínált szolgáltatás lényege, hogy kézműves termékeinket az adott alkalomhoz és személyre szólóan készítjük el, ezért kijelenthetjük, hogy bármilyen alkalomra talál különleges meglepetést nálunk.

  Közeleg a húsvét vagy a karácsony, de még nem gondoskodott minden ajándékról?

  Családtagjának, szeretteinek, barátjának, kollégájának vagy ismerősének születésnapja lesz, de fogalma sincs, mit adjon neki? Hiába múlik el a karácsony, az az ünnep, amely a legnagyobb kihívást okozza, születés- és névnapok egész évben vannak, aztán februárban jön a Valentin-nap, majd a húsvét, valamelyik barátunk megházasodik, egy másiknak gyermeke születik és keresztelőre készül… Ennyi ajándékötletet szinte lehetetlen kitalálni. Az viszont nem jó megoldás, ha feladjuk, és valamilyen sablonos tárgyat adunk szeretteinknek.

  Egyedi asztaldíszek és kézzel hímzett képek egyedi mintával

  Az általam készített hímzett ajándéktárgyak bármilyen alkalomra megfelelnek. Egy asztali dísszel vagy faliképpel bárkinek örömet szerezhetünk, hiszen ilyesmit mindenki használ. Mindössze annyi a dolgunk, hogy egyedivé és személyessé tegyük. Ezt egy olyan mintával vagy szöveggel érhetjük el, amely csak a megajándékozottra jellemző. Egy gólyát ábrázoló asztali dísz kedves ajándék keresztelőre; ha esküvőre szánjuk dekorációnak, hímeztessünk rá gyűrűt; ha egy hímzett képet szeretnénk, válasszunk olyan témát, amely passzol az illetőhöz, például a foglalkozásához vagy hobbijához.

  Valódi kézműves remekmű minden kézzel készült darab

  Mivel ajándéktárgyaimat kézzel hímzem, gondosan készítek el minden egyes darabot. A megajándékozott így egy igazán rá szabott meglepetést kap, amellyel nem fog szembetalálkozni másnál. Ha egy igazán felejthetetlen ajándékkal szeretné meglepni családtagját vagy barátját, keressen meg bátran!

  Egyedi üvegékszer személyre szabottan

  Különleges üvegékszereink elkészítése során is tökéletesen figyelembe tudjuk venni a megrendelő, az Ön igényét – forma, szín, méret, lánc, szíj stb.