• Miért pont tőlem rendeljen egyedi ajándékot?

  Egyedi ötletek és gondosság

  Az egyedi ajándék felejthetetlen meglepetés.

  Az egyedi ajándék felejthetetlen meglepetés.

  Húsz éve sajátítottam el a keresztszemes hímzés technikáját. A két évtized alatt bőven volt időm gyakorolni, így tökélyre fejleszthettem újdonsült tudományomat. A megrendelt hímzett ajándéktárgyak mindegyikét ugyanazzal a gondossággal készítem el.

  • Minden munkám ugyanolyan fontos a számomra

  Szeretem, amit csinálok, így minden új feladatba lelkesen vetem bele magam, és arra törekszem, hogy az elkészült tárgy tökéletes legyen – ez pedig csak úgy lehetséges, ha én magam is elégedett vagyok vele.

  • Tökéletességre törekszem

  Sosem adnék ki olyasmit a kezemből, amiről úgy gondolom, az illető csalódottan venné kézbe. Így ha engem bíz meg a feladattal, biztos lehet benne, hogy a megajándékozott boldogságtól sugárzó arccal bontja majd ki csomagot.

  • Szívesen segítek az ötleteimmel

  Ha nem tudja, mit hímeztetne az ajándéktárgyra, szívesen segítek mintát választani. Nekem is vannak ötleteim, így ha épp nem jut semmi az eszébe, akkor sem kell kétségbe esnie.

  • Gondosan készítek el minden egyes tárgyat

  Biztosan szembesült már azzal, hogy egy boltban vásárolt, ajándékba szánt tárgyon csak otthon vette észre, hogy hibás: kopott, meg van repedve, felszaladt rajta egy szál… Mivel mindegyik ajándéktárgyat én magam készítem kézzel, nálam nincs „gyári hiba”, így nincsenek kellemetlen meglepetések sem.

  • Nem csúszok a határidővel

  A megrendelő által megadott határidőt mindig pontosan betartom, hiszen tisztában vagyok vele, milyen kellemetlen lenne üres kézzel érkezni egy születésnapi ünnepségre azért, mert az ajándék nem érkezett meg időre. Ha valami igazán különleges és egyedi ajándékkal lepné meg szeretteit, forduljon hozzám bátran!