• Milyen egyedi ajándékokat rendelhet?

  Kézműves egyedi ékszerek, hímzett szalagok, díszek és képek

  egyedi üvegékszer is egy kiváló ajándékötlet

  egyedi üvegékszer is egy kiváló ajándékötlet

  A legjobb ajándékok azok a tárgyak, amelyek univerzálisak, tehát bárkinek, bármilyen alkalomra megfelelnek, és használhatók is; hiszen így biztosan nem fogunk majd mellé, és adunk olyasmit, amivel az illető nem tud mit kezdeni. A lényeg az, hogy ezt az egyszerű tárgyat, például asztali díszt, faliképet vagy medált egyedivé és személyessé tegyük, hogy valóban felejthetetlen ajándék lehessen.

  Kézzel hímzett díszek bármilyen alkalomra

  Bármilyen mintát meg tudok valósítani, így az ajándéktárgy igazán egyedi lesz. Egy hímzett asztali dísz egyedi mintával remek ajándék karácsonyra, születésnapra, illetve kiváló dekoráció esküvőre vagy keresztelőre. Egy falikép szintén bármilyen alkalomra megfelel. A képnek válasszon olyan témát, amely jellemző a megajándékozottra, például az egyik tulajdonságára, a kedvenc állatára, a hobbijára vagy a foglalkozására után; vagy bármilyen olyan élményre, amelyre szívesen emlékszik vissza.

  Egyedi ékszerek születésnapra, ballagásra

  Egy ékszer mindig tökéletes meglepetés a hölgyek számára. Így, ha kedvesének, feleségének, édesanyjának vagy érettségiző testvérének keres meglepetést, válasszon egy szép gyűrűt, fülbevalót vagy medált! Kézműves üvegékszereink teljesen egyediek, személyre szabottak, így valóban felejthetetlen ajándékok bárki számára.

  Az üvegékszerek készítésekor is figyelembe tudjuk venni egyedi elképzelését, így az ajándék garantáltan exkluzív és személyes lehet.

  Bármilyen alkalomra tud egyedi ajándékot választani kínálatunkból, vagy rendelhet egyedi igényei alapján!

  A kézműves ajándék különleges

  Az egyedi ajándékok legyen az kézműves hímzett dekoráció vagy üvegékszer, garantáltan megismételhetetlen, hiszen kézzel egyesével készülnek. Nem tömegcikk, nem kínai. Mindegyik általunk készített egyedi ajándék örök darab, igényesen készült, minőségi alapanyagokból, nagy gondossággal és szeretettel.