jan
25

Mitől lesz személyes egy ajándék?


image
by Gergely
No comments yet

Aki nem szükséges rosszként éli meg az ajándékozást, hanem egy lehetőségként arra, hogy örömet szerezzen valakinek, biztosan nem szeretne öt perc alatt lekapni valamit egy plázában található üzlet polcáról, és egy előre gyártott ajándéktasakba süllyeszteni.

Az ajándék legyen személyes!

Sokkal inkább rászánja az időt arra, hogy kitalálja, minek örülne a másik: felidézi a korábbi beszélgetéseiket, megpróbál visszaemlékezni, mivel kapcsolatban említette a barátja vagy családtagja, hogy régóta szeretne már egy olyat. Így lesz a meglepetésből igazán egyedi és személyes ajándék: a megajándékozott nemcsak egy hasznos dolgot kap, amelyet nap mint nap elővehet, hanem olyasvalamit is, amit kifejezetten neki szántak.

Egy egyszerű tárgyat is személyre szabhatunk

Ez az ajándék lehet egy egészen egyszerű tárgy is, ha azt személyre szabjuk. Válasszunk egy olyan univerzális darabot, amit mindenki szívesen hord vagy használ, például egy faliképet, egy asztaldíszt vagy egy ékszert. Ezeket adhatjuk szinte bárkinek: családtagnak, rokonnak, barátnak, ismerősnek, kollégának, kortól és nemtől függetlenül, bármilyen ünnepre: születés- vagy névnapra, karácsonyra, ballagásra, diplomaosztóra, évfordulóra. Egy szép asztali dísz feldobja a terítéket: egy egyszerű fehér terítőre helyezve máris ünnepi hangulatot varázsol az asztalra. Egy elegáns ékszer pedig alkalmivá varázsol egy szolidabb ruhát is.

Kézműves ajándéktárgyak személyes üzenettel vagy különleges mintával

A lényeg az, hogy szerepeljen a tárgyon valamilyen személyes ábra vagy üzenet. Egy kézzel készített üvegékszer, egy hímzett falikép vagy egy kézműves asztaldísz esetében ez könnyen megoldható, hiszen mivel nem tömegtermékről van szó, a készítés során teljesen egyedivé tehető. Ihletet meríthet hozzá az internetről; akár erről a honlapról is, ha megnézi eddigi munkáimat. De egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok: mivel ön ismeri igazán a megajándékozottat, ön tudja, milyen ábrával díszített kép, ékszer vagy dekoráció lenne az ideális ajándék számára.

Kézműves hímzett szalagjaink és különleges dizájn ékszereink biztosan kellemes meglepetést okoznak a megajándékozottnak!

Szolgáltatásunk lényege, hogy egyedi ajándékot készítünk a megrendelő igénye szerint!


Címke: , , ,

Comments are closed.