dec
09

Névnap


image
by Admin
No comments yet

Névnapokra olyan nehéz megfelelő ajándékot találni – a legtöbben elintézik egy egyszerű virággal ezt az alkalmat, holott sokkal személyesebbé is tehetnék azt az ünnepelt számára. A virág természetesen önmagában jó ötlet, de fel lehet azt dobni, méghozzá úgy, hogy életre szóló emléket ajándékozzunk vele együtt.

Ehhez nem kell mást tenni, mint a csokor mellé egy egyedi hímzett szalagot is adni. Nem is akármilyet – egy minőségi alapanyagokból készült, valóban személyes szalagot, amely arról tanúskodik, hogy nem csak egyszerűen gondolunk a másikra, de szeretnénk tudatni vele, mennyire szeretjük.

A szalagok kereszthímzéssel készülnek, minden egyes darab nagy odafigyeléssel, és természetesen az kerül rájuk, amit csak a megrendelő szeretne. Lehet ez bármilyen felirat – köszöntés, az ünnepelt neve, utalás egy közös emlékre – vagy éppen valamilyen ábra, ami annak kedves, akinek adjuk. Így bár a virág idővel elhervad, a csokor eltűnik, a szalag örökre megmarad emlékek és emlékeztetőnek arról, hogy milyen örömet okozhat egy névnapi köszöntés is.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment