dec
12

Szalagavató


image
by Admin
No comments yet

A szalagavató minden fiatal életében nagy fordulópontot jelent – hogy sikerrel vették az élet első akadályát, hogy készen állnak a felnőtt válásra és arra, hogy kilépjenek a nagy betűs életbe. És természetesen nagy alkalom azért is, mert sokan vannak olyan szerencsések, akik a szívük választottjával táncolhatnak ezen az eseményen.

Illő tehát egy ilyen alkalmat megünnepelni, valamilyen ajándékkal kedveskedni. Erre egy jól összeválogatott virágcsokor igencsak megfelelő lehet, ezt azonban még lehet fokozni, s erre kiválóan alkalmas egy kézzel készített hímzett szalag. Kifejezetten olyanok számára jó ajándék ez, akik egyébként is értékelik a kézműves alkotásokat, de egészen biztos, hogy bárki, akit ilyennel ajándékozunk meg, örülni fog neki és megőrzi majd, mint kedves emléket.

A szalagra kerülhet bármi, így a megajándékozott neve, kedvenc virága vagy állata, jókívánságok a nagybetű életbe való kilépés előtt vagy gratulációk az eddig elér sikerekhez. Egyedi szövegek vagy ábrák, egyik sem probléma, a kereszthímzéses szalagokon mind gyönyörűen festenek majd.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment