dec
01

Születésnap


image
by Admin
No comments yet

Egy születésnap mindig különleges alkalom az ember életében, mérföldkő, amikor alkalom nyílik arra, hogy az ember eddigi életét mérlegelje és örülhessen elért sikereinek. Éppen ezért kedveskednek neki ismerősei, barátai, családtagjai ajándékokkal – olyanokkal, mint például a virág.

A virág azonban talán nem mindig fejezi ki teljes mértékben, mennyi szeretetet is érzünk a másik iránt. Néha szükség van valami pluszra, hogy érezze, igazán fontos a számunkra, hogy azt akarjuk, születésnapja valódi emlék maradjon.

Ezért jó ötlet a virággal együtt egy gyönyörű, kézzel készített, egyedi hímzésű szalagot is ajándékozni. A szalagra kerülhet bármi – az ajándékozott számára kedves ábra, az életkor, és persze személyre szabott szöveg is, olyan formában, ahogyan a megrendelő kívánja. A kereszthímzéssel készült szalagok nem csak gyönyörűek, de teljesen egyedülállóak is, így akit meglepünk vele, egészen biztosan tudni fogja majd, mennyire fontos is a számunkra, hogy milyen helyet foglal el a szívünkben, s az ajándék örök emlékeztető marad minderről.


Címke:

Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment